Nov 13th Opozorilo: Crypto-RansomWare na pohodu

Do nedavnega se je nezaželjena enkripcija datotek dogajala le na osebnih računalnikih, po novem pa se seli tudi v vaše spletne aplikacije. Namesto klasične ugrabitve in pošljanja SPAMa se sedaj skozi varnostne luknje v vaši spletni aplikaciji lahko priplazi ta nadloga.Zelo toplo priporočamo sprotno in pravočasno posodabljanje vaših ... Read More »

Oct 28th Posodobljen izgled Spletne Sobe

Posodobili smo izgled našega uporabniškega vmesnika. Če se vam pri uporabi SpletneSobe pojavi kakšna napaka, nas nemudoma obvestite na support@spletnasoba.si.

Mar 3rd Strežnik phoenix - nadgradja na PHP 5.5 zadržana

Zaradi tehničnih zapletov nadgradnja na PHP verzijo 5.5 še ni bila izvedena. Vzroke težav še pregledujemo, nadgradnjo bomo izvedli tekom današnjega popoldneva.

Hvala za razumevanje.

Aug 20th Pošiljanje elektronske pošte omejeno na 1000 sporočil na uro

Zaradi prekomernega pojavljanja vdorov v spletne strani in SPAMa smo tudi na strežniku phoenix omejili pošiljanje elektronske pošte na 1000 sporočil na uro na domeno.
Za stranke, ki so na lastnih IPjih, lahko ta limit po naročilu odpravimo.

Hvala za razumevanje,
SpletnaSoba.si

Jul 20th Strežnik gnome na PHP 5.5 in MySQL 5.6

V znamenju prihajajočih nadgradenj smo pravkar posodobili strežnik gnome.srv.spletnasoba.si na zadnje verzije PHP-ja in MySQL-a.

Apr 11th Krvaveče srce (Heartbleed - CVE-2014-0160)

Z veseljem vam sporočamo, da vaše strani in podatki niso ogroženi (velja tako za stranke na namenskih in tudi cPanel deljenih strežnikih).Odkritje varnostne luknje v knjižnici OpenSSL, z oznako CVE-2014-0160, ki je takoj dobila nadimek Heartbleed (krvaveče srce), je povzročilo pravo paniko med upravljalci sistemov. Potrebnega je ogromno ... Read More »

Jan 4th Onemogočen avtomatski odzivnik za podporo

Zaradi težav s SPAM-om smo onemogočili samodejni odzivnik za prejeta sporočila, ki prispejo na našo podporo.

Hvala za razumevanje,
Ekipa SpletnaSoba.si

Jul 29th AdminSoba dostopna tudi preko lastne domene AdminSoba.si

AdminSoba je sedaj dostopna tudi preko namenske domene AdminSoba.si.

Za vaše udobje,
Ekipa SpletnaSoba.si

Jul 23rd AdminSoba admin.spletnasoba.si na HTTPS

Pozdravljeni, zaradi še boljšega varovanja komunikacij med Vami in nami smo celotno področje AdminSobo vključili varne povezave preko protokola HTTPS. Občutljiva področja (prijava, naročila, upravljanje) AdminSobe so bila že prej varovana na tak način, sedaj pa smo zaščito razširili na celotno področje. To pomeni, da od sedaj ... Read More »